Alexandra is niemand vergeten uit te nodigen en Jessie spreekt haar hier op aan

Alexandra is niemand vergeten uit te nodigen en Jessie spreekt haar hier op aan

Jessie gaat naar Alexandra als die achter de computer zit. Alexandra heeft namelijk bij de opening van de sportschool de persoon die de apparatuur heeft geregeld niet uitgenodigd, terwijl Jessie haar hier wel eerder op geattendeerd heeft. Jessie is er niet blij mee dat Alexandra hem is vergeten. Hij is in ieder geval niet echt gecharmeerd, zegt Jessie. Toen  je spullen nodig had wist je hem wel te vinden. Alexandra geeft aan dat ze hem morgen zal bellen. Hoe zal het gesprek verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *