Jessie geeft zijn mening over het idee van Shelley

Jessie geeft zijn mening over het idee van Shelley

Shelley en Jordie zijn druk bezig met het Utopiamagazine. Ze vertelt tegen Jordie dat ze veertien verschillende covers wil, voor elke bewoner één. Elke cover wordt tien keer gedrukt. Jessie komt erbij en vraagt zich af hoeveel mensen het daarmee eens waren, Shelley antwoordt, iedereen behalve Mariska. Jullie waren neutraal. Jessie geeft aan dat hij niet op de cover wil, waarop Shelley reageert dat hij dan mag kiezen wat er op zijn covers mag worden gedrukt. Jessie heeft een zorg over het plan van Shelley om verschillende covers te gebruiken. Hij is bang dat mensen alleen een magazine willen kopen waar specifieke personen op staan. En dat de rest van de tijdschriften niet verkocht worden. Shelley is het hier niet mee eens, zij denkt dat de inhoud het belangrijkst is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *