Franny en Hiske praten over Mylène

Franny en Hiske praten over Mylène

Franny en Hiske hebben zich afgelopen avond teruggetrokken in de inloopkast en raken in gesprek over de fotograaf die Gerrit voor Mylène had geregeld. De waardering is niet echt te zien als je op het laatste moment afzegt, zegt Franny. Hiske is het met haar eens. Zij heeft het recht om nee te zeggen, vindt Hiske, maar bij een nee heb je ook te dealen met de situatie die daarna komt. Hiske is bang dat potentiële samenwerkingen vroegtijdig worden stop gezet, omdat mensen hen niet meer serieus nemen.  Je moet duidelijk zijn met wat je wilt, vindt Hiske in het geval van Mylène. Het tweetal praat nog even door over de kwestie. Zal de actie van Mylène grote gevolgen hebben voor Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *