Merel en Hiske brengen de mogelijke ligplaatsen van de eieren in kaart

Merel en Hiske brengen de mogelijke ligplaatsen van de eieren in kaart

Hiske en Merel maken op een flip-over een plattegrond van het Utopia 2 terrein. Nou is het de vraag, waar liggen de eieren? vertelt Hiske Merel pakt een rood potlood en kleurt de zones in waar de kippen eieren hebben gelegd. Hiske en Merel markeren het gedeelte van de boot, tot de yurt, de huisjes en de boerderij als mogelijke broedplaats voor de kippen. Dat is best wel veel merkt Hiske op. Dat is heel veel benadrukt Merel. Merel markeert vervolgens met een blauwe viltstift waar de eieren zijn verwijderd. Ze komt tot de conclusie dat het Martelehöfke, de inloopkast en het huisje van Jens en Mylène nog behoren tot de gevarenzone. Wat voor operatie zullen Hiske en Merel bedenken voor de volledige ontruiming van de eieren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *