Brandon heeft als verontschuldiging een verrassing georganiseerd voor Jens en Mylène

Brandon heeft als verontschuldiging een verrassing georganiseerd voor Jens en Mylène

Enkele dagen geleden heeft Brandon per ongeluk het raampje van het huisje van Mylène en Jens kapotgemaakt tijdens de voetbaltraining. Brandon heeft als verontschuldiging een verrassing georganiseerd voor zijn gedupeerde mede bewoners. Dylan vraagt aan Mylène of zij en Jens naar zijn bed kunnen kijken omdat hij het gevoel heeft dat hij er doorheen is gezakt. Mylène haalt Jens en gezamenlijk lopen ze naar de slaapkamer van Dylan. Jens en Mylène stappen het slaapkamergedeelte van de caravan in en zien op het bed een cadeautje voor ze klaar liggen. Het is een knuffeltje. Dit is te cute merkt Jens op. De knuffel is bedoeld als een maatje voor Teddy, de knuffel van Jens. Dit is toch echt een mooi, oprecht gebaar gaat Jens verder. Mylène is het met hem eens. Dit is echt lief benadrukt ze. Wat later komt Brandon de caravan binnen en biedt hij nogmaals zijn excuses aan. Mylène springt in Brandon zijn armen. Het tweetal vindt het gebaar van Brandon erg lief.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *