Morgen bestaat Utopia 500 dagen, Shelley heeft grote plannen

Morgen bestaat Utopia 500 dagen, Shelley heeft grote plannen

Shelley, Franny en Hiske zitten in het huisje van Shelley en zijn in gesprek. Ik heb een leuk idee begint Shelley. Ze legt daarna uit dat Utopia 2 morgen vijfhonderd dagen bestaat. Echt? Dat wist ik niet eens reageert Franny. Shelley gaat verder. En ze vertelt dat Brandon ook vijfhonderd dagen in Utopia 2 zit en wil een etentje organiseren. Ze vraagt de mening van de andere twee. Super leuk zegt Hiske. Shelley heeft alvast een uurtje muziek geregeld. Het drietal gaat verder met het bedenken van wat er allemaal gedaan kan worden. Hoe zal het feest eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *