Gerrit en Jessie vinden dat Shelley een slechte sfeer probeert te creëren

Gerrit en Jessie vinden dat Shelley een slechte sfeer probeert te creëren

Shelley is vandaag weer bezig met het Utopia magazine. Ze wil hem graag afkrijgen en zet daar dus veel tijd voor in. Eerder vandaag belde ze al naar de drukkerij voor de cover. Ze wil de cover leeg houden en hem dan zelf opmaken, dan is elke cover uniek. Ze heeft dit met de drukkerij besproken. Shelley wil daarna graag Jessie interviewen en ze gaan naar de gym. Dylan is hier aan het sporten maar ze vindt het geen probleem. Ze wil net beginnen als Gerrit opeens binnenloopt. Hij laat weten dat de nummers van Jessie en hem zijn gedaald in de hitlijsten. Shelley wil graag haar interview beginnen, dus verzoekt aan hem of hij weg wil gaan of stil wil blijven. Bij haar eerste vraag probeert Jessie er al om heen te praten en Shelley wordt een beetje ongeduldig. Het is een moeizaam interview maar het wordt goed afgerond en Shelley lijkt tevreden. De twee bedanken elkaar. Shelley loopt snel weg, Gerrit en Jessie lopen daarna ook samen weg. Ze praten over het interview en ze vinden dat Shelley een slechte sfeer probeert te creëren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *