Gerrit is het uitstelgedrag van Mylène meer dan zat

Gerrit is het uitstelgedrag van Mylène meer dan zat

Gerrit en Hiske zitten samen in de silo. Even later komt Mylène aanlopen en Gerrit vraagt hoe laat de fotograaf komt voor de fotoshoot. Ze zegt dat ze een andere dag gaat inplannen voor de shoot. Ik wil het namelijk wel goed doen. Mijn kleding moet nog gewassen worden en mijn nagels moeten nog gedaan worden voegt ze er verder aan toe. Gerrit vindt het op zijn beurt maar een raar verhaal. Je wist dit toch al van tevoren? merkt hij op. Het geeft toch een beeld weer dat je alweer iets laat uitstellen. Mylène is er op haar beurt klaar mee en loopt vervolgens boos weg. Wat vinden jullie ervan dat Mylène heeft afgezegd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *