Andrea heeft haar vraagtekens bij het doel van Shelley

Andrea heeft haar vraagtekens bij het doel van Shelley

Shelley en Andrea weten maar al te goed dat de eindstreep van Utopia 2 nadert. Shelley hoopt dat ze bij de laatste vijf bewoners komt te zitten. Ik wil bij de laatste vijf komen en dan ben ik tevreden, zegt Shelley. Andrea vraagt zich af hoe Shelley denkt daar te gaan komen. Andrea twijfelt of het haalbaar is voor Shelley met alle drama die er rond haar afspeelt. Gewoon mezelf zijn, zegt Shelley. Dan denk ik niet dat je er gaat komen, reageert Andrea. Uit wie bestaat jouw ideale top 5?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Corry at 13:27

    Brandon – Dylan – Jens – Hiske en Jordie deze zijn voor mij Utopia waardig, zij hebbenn zich echt ingezet voor de groep en het wel zijn van de groep. Ook wat betreft de behulpzaamheid naar andere inwoners, en op sociaal gebied staan ze voor mij als de top 5!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *