Hiske en Merel delen een geheim

Hiske en Merel delen een geheim

Hiske en Merel zitten boven achter de computers wanneer ze Gerrit erbij roepen. Utopia 2 bestaat vandaag 500 dagen en ze willen iets speciaals doen. Hiske en Merel vinden het weer tijd voor: Ranking the Bewoners! Ik heb er echt zin in, zegt Merel. Maar Jessie mag niets weten,  benadrukt Hiske. Merel stopt het gesprek, omdat Jessie naar boven komt. Wanneer Jessie weer weg is hervatten ze het gesprek. Dit wordt echt wat, zegt Gerrit lachend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *