Shelley wordt aangesproken op de artikelen waar weinig van klopt

Shelley wordt aangesproken op de artikelen waar weinig van klopt

Jessie en Franny waren eerder vandaag al verrast over wat er in de artikelen van Shelley over hen werd gezegd. Maar zij zijn niet de enigen. Dit is helemaal niet hoe ik het gezegd heb.. WTF zegt Brandon verbaasd. Ook Hiske merkt op dat er helemaal niets klopt van haar artikel. Alexandra laat weten dat ze het erg heftig vindt dat Shelley heeft geschreven dat ze niemand vertrouwt. Ik neem het altijd voor haar op en ik ben er altijd voor haar zegt Alexandra. Ook Hiske kijkt daar anders tegenaan. Franny neemt uiteindelijk het besluit om op Shelley af te stappen. Ik weet niet of je het hebt gezien, maar ik heb hem best wel aangepast geeft Franny tegenover Shelley aan. Het is niet lullig bedoeld benadrukt Franny. Shelley zegt dat de artikelen op de tafel liggen met de reden dat ze het kunnen aanpassen en neemt het daarom niet zwaar op. Maar Franny is niet de enige. Ook Brandon gaat naar Shelley toe. Ik heb het anders verwoord dan dat het er nu staat zegt hij. Shelley vindt dat Brandon het ook zelf kan verbeteren. Nemen de bewoners het Utopia Magazine langzaam van Shelley over?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *