Gaan Jessie en Jordie zoenen tijdens het love is love festival?!

Gaan Jessie en Jordie zoenen tijdens het love is love festival?!

Gerrit, Jordie en Jessie zitten op de bank wanneer het bij Gerrit begint te jeuken. Over Love is Love gesproken, gaan jullie elkaar nog een kusje geven op het podium vraagt hij. Dat was namelijk wel de bedoeling volgens Gerrit. Jessie en Jordie kijken elkaar aan. Ondertussen blijft Gerrit doorgaan met zijn pleidooi. Het was een wederzijdse afspraak van beide kanten voegt hij eraan toe. Gerrit staat vervolgens op van de bank. Alleen omdat het moet hè reageert Jordie tegen Jessie. Gerrit schreeuwt ondertussen naar boven dat Merel twee minuten moet vrij maken in de planning van Love is Love. Jordie giert van het lachen. Merel komt naar beneden om de planning van het festival met Jordie te bespreken. Hoe laat staat de zoen vraagt Jessie. Merel lijkt de vraag echter niet te horen. Mer heb je het al gehoord? Jessie en ik gaan zoenen herhaalt Jordie. Ow fantastisch antwoordt Merel. Jordie vraagt aan Jessie of ze alvast gaan oefenen. Ik heb geen oefening nodig eindigt hij. Gaan de twee echt zoenen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *