Alexandra spreekt Shelley aan, houdt ze wel rekening met haar gevoelens?

Alexandra spreekt Shelley aan, houdt ze wel rekening met haar gevoelens?

Alexandra was eerder vandaag ontdaan dit omdat Shelley in haar artikel heeft vermeld dat ze niemand vertrouwt. Alexandra wil haar gevoelens uiten naar Shelley en spreekt haar aan. Het raakte mij wel maakt Alexandra aan Shelley duidelijk. Shelley probeert vervolgens aan Alexandra uit te leggen dat zij moeilijk mensen vertrouwt. Ik vertrouw je één keer en als je mij één keer hebt beschadigd komt dat niet meer terug gaat Shelley verder. Alexandra begrijpt op haar beurt niet dat het moeilijk is om mensen te vertrouwen. Maar vergeet niet ik ben er wel altijd voor je en neem het altijd voor je op benadrukt Alexandra. Shelley blijft bij haar standpunt dat ze niemand in Utopia vertrouwt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *