Alexandra en Franny bezegelen hun vriendschap op bijzondere wijze

Alexandra en Franny bezegelen hun vriendschap op bijzondere wijze

Franny en Alexandra hebben om hun speciale band te vieren vriendschapsringen besteld. De twee willen graag dat Hiske de ceremonie leidt. Jullie hebben ringen besteld, omdat jullie je vriendschap willen vieren samen begint Hiske. Jullie denken hetzelfde, voelen hetzelfde en hopen dat wanneer in december Utopia stopt dat jullie altijd nog dicht bij elkaar staan. Ik vind het wel een beetje spannend geeft Franny lachend toe. Hiske overhandigt daarna de ringen aan Alexandra en Franny. Voordat Alexandra de ring om Franny haar vinger schuift wil ze nog een zegje doen. Fran, omdat je mijn lieve vriendinnetje bent.. ik hoef je alleen maar aan te kijken en we begrijpen elkaar, heb ik een ringetje gekocht om onze vriendschap te vieren vertelt Alexandra. En schuift vervolgens de ring om Franny haar vinger. Ook Franny wil iets zeggen. Lieve Lex, je bent toch echt mijn vriendin hier geworden en ik weet zeker dat wij dit buiten ook… Voordat Franny haar zin af kan maken vliegen ze elkaar in de armen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *