Oud bewoner Kaylee aan het hek om Dylan een hart onder de riem te steken

Oud bewoner Kaylee aan het hek om Dylan een hart onder de riem te steken

Dylan, Jordie en Brandon zijn al een heel eind op weg met het renoveren van het atelier. Terwijl Dylan de muur roze aan het verven is, horen de anderen mannen geschreeuw vanuit de bosjes. Kay schreeuwt Brandon. De mannen roepen snel Dylan erbij. Hij rent richting het hek en springt in de armen van Kaylee. Dylan zijn hoofd hangt onder het prikkeldraad door en hij laat zijn geliefde niet los. Ik ben zo trots op jullie allemaal zegt Kaylee blij. Een aantal minuten later hebben de andere bewoners ook door wat er gebeurt en ze rennen meteen naar het hek toe. Iedereen is ontroerd door het bezoek van de oud bewoner. Aan alles komt een einde en Kaylee moet helaas het terrein weer verlaten. Love you roept hij nog snel over het hek heen. Tot over twee maanden eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *