Is Merel jaloers op Franny haar vriendschap met Alexandra?

Is Merel jaloers op Franny haar vriendschap met Alexandra?

Gisteren besprak Franny met Merel haar onzekerheid. Ze voelt zich soms buitengesloten door Merel en een aantal andere mede bewoners. Haar vriendschap met Alexandra werd eerder vandaag juist bezegeld met een vriendschapsring. Nu lijkt Merel dat laatste niet te kunnen waarderen. Ze komt gisteren naar me toe met een heel betoog over waarom ze zich buitengesloten voelt. Dan koopt ze nu een vriendschapsring voor Alexandra zegt Merel kwaad tegen Hiske. Het is volgens haar dan wel duidelijk wie Franny haar beste vriendin is. Hiske snapt wel dat Merel het een vreemde boodschap van Franny vindt. Ze wil toch zo graag naar de finale met ons samen. Waar is mijn ring dan? vraagt Merel. Alexandra denkt vooral dat het jaloezie is vanuit Merel. Volgens haar is de vriendschap tussen de twee bewoners sowieso minder geworden sinds ze niet meer met elkaar in een huisje wonen. Je mag gewoon doen en laten wat je wilt zegt Alexandra tegen Franny. Ze vindt dat ze zich er maar niet te druk over moet maken. Vriendschap moet van twee kanten komen. En dit moet gewoon kunnen benadrukt ze. Zijn Franny en Merel geen vriendinnen meer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *