Shelley probeert Mylène aan te spreken op haar gedrag maar dat mislukt

Shelley probeert Mylène aan te spreken op haar gedrag maar dat mislukt

Shelley is druk bezig het verwerken van alle feedback van haar mede bewoners. De deadline voor het magazine is vandaag. Ze hoorde dat Mylène erg negatief over het magazine aan het praten was en besluit verhaal te gaan halen bij haar. Eenmaal bij haar huisje klopt ze een paar keer aan maar krijgt geen gehoor. Wat later vraagt Shelley aan Jens waarom Mylène geen antwoord gaf. Waarom doet Mylène niet open vraagt Shelley. Jens laat weten dat ze niet goed in haar vel zit. Wat heb je van haar nodig dan? vraagt hij. Shelley legt het verhaal uit. Ze had haar eigen stukje nagelezen maar ze vond het grammaticaal niet sterk legt hij verder uit. De blik van Shelley zegt volgens Jens genoeg. Ze mag daar ook niks over zeggen, vind je? vraagt Jens. Nee antwoordt Shelley. Is Mylène haar commentaar op Shelley terecht ?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 00:12

    Die shelly krijgt het nog moeilijk straks buiten de deuren van Utopia. Ze laat zich wel van een hele vreemde ikke ikke kant zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *