Shelley hoeft Gerrit na Utopia nooit meer te zien

Shelley hoeft Gerrit na Utopia nooit meer te zien

Shelley vraagt afgelopen avond aan Gerrit of hij haar kan helpen op de computer. Gerrit helpt haar. Wat later draait hij zijn hoofd naar haar toe en begint haar aan te staren. Shelley merkt het op. Wat is er vraagt ze. Ze doet alsof ze hem een kopstoot geeft. Sukkel voegt ze eraan toe. Gerrit blijft haar plagen en aanstaren. Hou op roept Shelley vervolgens speels. De twee plagen elkaar verder en lijken het gezellig te hebben samen. Shelley loopt even later weg. Gerrit lijkt dit niet leuk te vinden. Hij strekt zijn armen naar voren en vraagt of ze terug wil komen. Daarna zakt hij zijn armen en slaat met zijn handen op zijn schoot. Kom zegt hij. Jij bent echt niet goed reageert Shelley. Gerrit vraagt of ze samen een keer gaan stappen buiten de poort. Shelley geeft aan dat ze hem na Utopia nooit meer hoeft te zien. Ik wil jou hierna wel nog graag zien zegt Gerrit hoopvol en hij kijkt haar aan. Dat is jouw probleem antwoordt Shelley en ze werkt verder. Zou Gerrit toch nog gevoelens voor Shelley hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *