Shelley heeft besloten dat Mariska niet meer mee mag doen aan het Utopia magazine

Shelley heeft besloten dat Mariska niet meer mee mag doen aan het Utopia magazine

Shelley heeft besloten dat Mariska niet meer mee doet aan het Utopia Magazine. Na een korte discussie kreeg Mariska nog één laatste kans van Shelley. Ze zou na haar taken achter de computer, om zes uur klaar staan voor het interview. Van het gesprek is uiteindelijk niets meer gekomen. Jessie vraagt afgelopen avond aan haar of Shelley echt achter deze beslissing staat. Ik ben tot drie keer toe naar haar toegegaan. Ik ga mezelf niet nog verder voor schut zetten hier antwoordt Shelley. Volgens haar verdraait Mariska de hele situatie en heeft ze genoeg kansen gekregen. Wat vind jullie van Shelley haar beslissing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *