Merel heeft het bed niet opgemaakt waardoor Jessie zich aan haar ergert

Merel heeft het bed niet opgemaakt waardoor Jessie zich aan haar ergert

Een paar bewoners zitten afgelopen avond op de bank in de silo. Merel gooit voor de grap een Katieknuffel door de lucht. Wanneer zorg je dat jouw bed opgemaakt is? Volgens mij zit het nu nog in de droger zegt Jessie. En vertelt haar verder dat ze zich beter druk moet maken om een back-up plan in plaats van een knuffel in de lucht te gooien. Ik ga zo naar bed toe en ik heb geen zin om nergens op te slapen gaat Jessie verder. Je kijkt maar lekker hoe je het oplost antwoordt Merel. Ze is niet van plan ook maar één vinger uit te steken als Jessie zo tegen haar praat. Er valt een ongemakkelijke stilte. Gerrit besluit dan maar vrolijk het nummer What is love te zingen. Hier wordt de spanning doorbroken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *