Dylan is vol energie door het weerzien van oud bewoner Kaylee

Dylan is vol energie door het weerzien van oud bewoner Kaylee

Jessie en Merel zijn afgelopen avond nog veel aan het kibbelen met elkaar. Jessie vond eerder dat Merel hun bed eerder had moeten opmaken. Merel vond vooral dat hij dat soort dingen op een andere manier aan haar moet vragen. Ze besluit uiteindelijk toch om het bed voor hen klaar te maken. Ze loopt vervolgens naar Jessie toe en laat weten dat hij kan gaan slapen. Jessie geeft haar een knuffel. Zou je het leuk vinden om in de toekomst mijn overhemden te strijken vraagt Jessie plagerig. Nee. Hoezo? Dat kan je zelf toch ook prima? reageert Merel lachend. Niet veel later maken ze zich klaar om naar bed te gaan. Al snel vallen ze in elkaars armen in slaap. Dylan zit na het weerzien van Kaylee juist nog vol energie. Samen met Brandon is hij aan het sporten in de gym. Gerrit is hier wat minder blij mee en vraagt aan hen of de muziek wat zachter kan. Veel van de bewoners liggen namelijk al te slapen. Brandon en Dylan besluiten dan om nog even samen wat te eten in de silo. Wat gaat de nieuwe dag allemaal nog brengen? We komen er uiteraard snel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *