Gerrit en Jessie krijgen muziekaal bezoek in Utopia 2

Gerrit en Jessie krijgen muziekaal bezoek in Utopia 2

Gerrit en Jessie wachten voor de poort. Er komen vandaag namelijk twee gasten langs in Utopia 2, Ella Banks, een rapper en zijn manager Bas. Ze worden vriendelijk door Gerrit en Jessie ontvangen en de praten even over muziek. Niet veel later lopten ze naar de dj-set. De mannen gaan zitten en ze luisteren naar de oude singles. Ella Banks lijkt onder de indruk. Ik zie dit zeker wel in de club gedraaid worden zegt hij enthousiast. En begint over zijn eigen ervaring toen hij net starte met muziek en hij vertelt over wat er belangrijk is. Daarna legt Ella Banks uit over de basis en geeft hij eigen advies. Zo legt Ella Banks uit hoe een nummer is opgebouwd. Mijn beste track is eigenlijk heel simpel vertelt hij. Het hoeft niet heel ingewikkeld te zijn voegt hij er nog aan toe. De bezoekers krijgen na de sessie nog een rondleiding van Jessie en Gerrit. Eenmaal terug bij de silo, praten de mannen nog even verder over hun muziek. Wat zullen Gerrit en Jessie met het advies van Ella Banks doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *