Jordie krijgt een nieuwe opdracht ter promotie van Love is Love evenement

Jordie krijgt een nieuwe opdracht ter promotie van Love is Love evenement

Jordie! We hebben nu inmiddels meer dan 400 kaarten verkocht voor Love is Love. Dus er gaat straks een nieuw kistje open roept Hiske enthousiast vanachter de computer. Jordie rent vervolgens naar beneden en trekt aan de bel. Alle bewoners komen snel aan tafel zitten. We hebben de vierhonderd gehaald roept Jordie. De rest begint te applaudisseren en te juichen. Jordie maakt één van de overige twee kistjes open. Ga voor het Love is Love Festival volledig in roze bodypaint leest Jordie voor. De groep begint opnieuw te juichen. Ik heb roze schmink reageert Mylène. En stelt voor om hem dan vandaag ook helemaal om te toveren in een roze Jordie. Wat vinden jullie van de opdracht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *