Merel vindt dat Jordie zijn opdracht niet goed uitvoert en heeft onenigheid

Merel vindt dat Jordie zijn opdracht niet goed uitvoert en heeft onenigheid

Jordie en Mylène zitten in de silo. Jordie wordt langzaam steeds rozer door Mylène haar schminkkwast. Heb je eigenlijk wel genoeg verf? grapt Jordie. Dat gaan we vanzelf zien antwoordt Mylène lachend. Als Jordie zijn armen roze zijn beseft Mylène dat ze nooit genoeg verf heeft voor zijn hele lijf. Ach, ik ga toch niet in mijn onderbroek rondlopen merkt Jordie op. Daar is Merel het echter totaal niet mee eens. Dat is de opdracht die we aan de kijkers hebben beloofd vindt ze. Jordie maakt zich vooral zorgen dat hij ziek wordt als hij de hele dag bijna naakt rondloopt. Dan doe je toch een sjaaltje om? vraagt Merel.

Mylène mengt zich in de in de discussie. Ze vindt dat Jordie niet kan gedwongen kan worden om iets te doen waar hij niet achter staat. Je hoeft niet gelijk zo gepikeerd te reageren voegt ze daaraan toe. Merel staat kwaad op en wenst hen veel succes met hun gezichtspaint. Dag Merel roept Mylène haar na. Dat laatste kan Merel absoluut niet waarderen. Doe niet zo super bijdehand zegt ze. Ga lekker in je huisje liggen de hele dag. Je hebt toch nooit ergens zin in? voegt ze eraan toe. Mylène kijkt haar strak aan. Dag, Merel zegt ze nogmaals. Merel stampt daarna naar boven. Idioot roept ze Mylène na. Jessie komt wat later bij haar zitten. Hij is het met Merel eens dat Jordie de opdracht niet naar behoren uitvoert op deze manier. Merel is nog steeds kwaad op Mylène. Ze moet lekker gaan wegrotten in dat huisje van haar benadrukt ze. Heeft Jordie nu wel of niet aan de opdracht voldaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *