Mylène weigert om ook nog maar iets voor Jessie en Merel te doen

Mylène weigert om ook nog maar iets voor Jessie en Merel te doen

Mylène loopt geïrriteerd naar Jessie. Jessie had gevraagd of ze een portret van Merel en hem op de zijkant van de boot wilde schilderen. Alhoewel ze daar eerst enthousiast over was, ziet ze dat nu niet meer zitten. Met het gedrag dat Merel toont ga ik dat niet doen vertelt Mylène hem boos. Eerder kregen de twee namelijk ruzie. Jessie reageert verbaasd en vraagt wat Merel dan gedaan moet hebben volgens Mylène. Mylène laat eerst weten dat het niet zijn zaak is maar legt het uiteindelijk toch uit. Ze vindt het vooral storend dat Merel commentaar leverde op Jordie. Ze vindt het belangrijk dat hij zich comfortabel voelt bij de opdracht. Jessie probeert haar mening te veranderen, maar Mylène haar standpunt staat vast. Gaat ze het toch nog schilderen, of heeft het tweetal het goed verpest?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *