Hiske wordt trouwambtenaar tijdens het love is love evenement

Hiske wordt trouwambtenaar tijdens het love is love evenement

Hiske bereidt zich vandaag voor op Love is Love evenement. Vandaag komt er een trouwambtenaar op bezoek, want Hiske gaat bezoekers trouwen tijdens het festival. Speciaal voor de gelegenheid wordt er vrijdag een roze kerk neergezet. Monique de trouwambtenaar geeft eerst wat uitleg over het vak. Hiske maakt tussendoor aantekeningen. Belangrijk is dat je mensen het gevoel geeft dat het echt een speciaal moment is vertelt Monique verder. Na alle uitleg mag Hiske het eens uitproberen. Alexandra en Jordie, nog steeds volledig in het roze geschminkt spelen een verloofd paar. Hiske legt twee snoepringen klaar op een kussen en gaat dan van start. Lex, waarom wil jij graag met Jordie trouwen vraagt Hiske aan Alexandra. Ik zie Jordie hier gewoon als een van mijn beste maatjes. Onvoorwaardelijke vriendschap betekent eigenlijk tot de dood ons scheidt zegt Alexandra plechtig. De twee mogen nog een paar laatste liefdevolle woorden met elkaar delen. Jordie, neem jij Lex als jouw eeuwige beste vriendin tot het einde van Utopia? vraagt Hiske. Tot het eind van Utopia en ver daarbuiten roept Jordie terug. De twee schuiven hun ringen om en mogen elkaar kussen. Op het festival krijgen de gasten ook een speciale trouwakte mee naar huis. Monique vindt dat Hiske het erg goed heeft gedaan. Op deze manier heb je een prima basis. Ik denk dat het heel gezellig gaat worden vrijdag benadrukt ze. Zouden er veel mensen gaan trouwen op het Love is Love Festival?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *