Binnenkort wordt het muzieknummer van Gerrit en Jessie op de radio gedraaid

Binnenkort wordt het muzieknummer van Gerrit en Jessie op de radio gedraaid

Mariska loopt afgelopen avond de yurt in. Gerrit, ik heb nieuws voor jou en Jessie begint ze. Gaat dit over het radio interview vraagt Gerrit. Mariska blijft mysterieus en ze zegt dat Gerrit gewoon mee moet lopen naar het atelier. Terwijl Jessie daar staat te draaien, komen de twee andere bewoners binnenlopen. Mariska begint gelijk met het goede nieuws. Aankomende vrijdag hebben jullie een radio interview zegt ze. De mannen zijn hartstikke blij met dit nieuws. Ze mogen bellen met de host van het radioprogramma en de presentator zal ook de track draaien op de radio. Hoe zullen de twee het er tijdens het interview vanaf brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *