Merel vindt dat Mylène zich overal mee bemoeit en zelf geen poot uitsteekt

Merel vindt dat Mylène zich overal mee bemoeit en zelf geen poot uitsteekt

Mylène is na haar ruzie met Merel de hele dag in haar huisje gebleven. Raar is dat zegt Merel afgelopen avond tegen Franny. Gisteren stond ze ook al zo levenloos in de deuropening vertelt Merel. Ik vind haar heel vaak aandoenlijk. Maar zodra ze boos wordt, slaat ze helemaal om voegt ze eraan toe. Franny snapt wel wat Merel bedoelt. Nadat je weg was na jullie discussie zei Mylène ook dat ze vond dat je haar niet eerlijk behandelt. Omdat je gisteren nog zo meelevend met haar was zegt ze. Merel vindt op haar beurt dat Mylène niet zo’n grote mond moet hebben. Ze bemoeit zich overal mee, maar steekt zelf geen poot uit eindigt ze. Zijn jullie het met haar eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *