Merel heeft een fout gemaakt voor een bestelling

Merel heeft een fout gemaakt voor een bestelling

Gerrit, Merel en Mariska zijn afgelopen avond met zijn drieën in de yurt. Als het gesprek komt op de verkoop van de knakworsten. Jens kwam net met een goede zegt Merel. En legt verder uit dat ze tweehonderd broodjes had besteld en tweehonderd knakworsten. Jens wees haar alleen op een fout die ze had gemaakt, ze verkopen namelijk twee knakworsten per broodje. Merel had dus te weinig knakworsten besteld. Gerrit denkt dat de knakworsten goed gaan lopen, Merel is het met haar eens. Zullen Merel en Gerrit gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *