Andrea, Shelley, Mariska en Jens praten over de omgang van de groep

Andrea, Shelley, Mariska en Jens praten over de omgang van de groep

Het atelier is onlangs omgebouwd tot een studio en nu wordt er volop gebruik van gemaakt. Andrea, Shelley en Jens zitten in de studio naar muziek te luisteren en Mylène komt erbij zitten, Andrea gaat even weg. Op verzoek van Mariska, die even langskomt, draait Jens de muziek uit. Als de muziek uit staat vertrekt het viertal nog niet uit de studio. Het gesprek gaat nog even door. Ze praten over hoe mensen in Utopia 2 tegen elkaar praten. Als je bijvoorbeeld Jessie en Merel met elkaar hoort praten, dan sta je er echt van te kijken zegt Mylène. Ook vertelt ze dat Merel haar vanmiddag op haar taalgebruik aansprak, Mylène snapt dat niet. En Jens laat weten dat hij ook een dergelijke aanvaring met haar gehad. Dan ben je toch een hypocriet stuk vreten? eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *