Alexandra geeft circuittraining aan haar mede bewoners 

Alexandra geeft circuittraining aan haar mede bewoners 

Een paar bewoners verzamelen zich in de sportschool, want Alexandra geeft een circuittraining. Ze demonstreert eerst de oefeningen die ze gaan doen en begint daarna aan de warming-up samen met een aantal mede bewoners. Daarna kan er getraind worden. Terwijl iedereen druk aan het sporten is, kijkt Jessie een keer om zich heen. Hij vraagt zich hardop af waar Shelley eigenlijk is. Ze had gisteren aangegeven ook mee te gaan trainen maar ligt nu nog in bed. Volgens Hiske heeft ze last van haar rug. Kan het dansoptreden van morgen dan wel doorgaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *