Het love is love festival staat voor de deur, de voorbereidingen zijn in volle gang

Het love is love festival staat voor de deur, de voorbereidingen zijn in volle gang

Jordie en Merel zijn bezig met belangrijke zaken. Morgen is namelijk het Love is Love festival, dus ze zijn zich nu druk aan het voorbereiden. Één van de dingen waar ze mee bezig zijn is de wandelroute van de bezoekers naar het festivalterrein. Samen bepalen ze de plek waar de regenboog met sliert gordijn komt te staan. Het gordijn moet alleen nog worden gemaakt en de regenboog komt later op de dag. Jordie zegt niet zeker te weten wat de beste plekken voor de verschillende kramen zijn. En geeft aan dat het misschien beter is als Merel daarover beslist.Als Merel bij twee bomen staat krijgt ze een idee. Ik zie hier nu dus die twee bomen staan. Dit is natuurlijk ook de perfecte entree  benadrukt ze. Jordie laat het idee op zijn beurt even op zich inwerken terwijl Merel haar idee verder uitdenkt. Als het tweetal bezig is met de plek van de snackkraam bedenkt Jordie zich ineens iets. Hebben we genoeg pollies? Merel vindt dit een goed punt en geeft aan dat ze dit gaat checken. Uiteindelijk besluit Jordie dat hij helemaal tevreden is. Ook Merel lijkt enthousiast. Ik heb er ook zoveel zin in. Dit wordt echt heel leuk eindigt hij. Nu maar hopen dat het festival goed gaat verlopen morgen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *