Jens trekt helemaal wit weg als Dylan een tatoeage bij hem zet

Jens trekt helemaal wit weg als Dylan een tatoeage bij hem zet

Jens zijn tatoeage wordt vandaag door Dylan afgemaakt. Alles is klaargezet en Jens kan plaatsnemen op de behandelingsstoel. Gespannen neemt Jens plaats. Hij heeft de plek van zijn tatoeage aan Mylène en Shelley laten zien. Jens lijkt dit een pijnlijke plek te vinden omdat de tatoeage wordt geplaatst op het botje van zijn enkel. Het apparaat gaat aan en Dylan begint vervolgens met tatoeëren. Heel even gaat het goed maar dan trekt Jens steeds witter weg. Hij ademt diep in en Mylène merkt het op. Gaat het Jens? vraagt ze. Ja antwoordt Jens moedig. Hij staart naar het apparaat en ademt even later weer diep in. Mylène geeft aan dat ze zijn hand wel wil vasthouden maar Jens vindt het niet nodig omdat hij bijna klaar is. Dylan zet daarna het apparaat uit en de tatoeage is af. You’re good? vraagt Dylan. Nee antwoordt Jens op zijn beurt en zijn gezicht is nog steeds wit. Kan de deur even open? vraagt Jens. De deur wordt opengezet en Mylène houdt een prullenbak voor zijn gezicht voor het geval hij moet overgeven. Ondertussen legt Dylan een vochtig doekje op zijn voorhoofd. Jens ademt weer even diep in en uit en hij neemt een slok water. Wat een ellende. Dit was echt niet leuk merkt Jens op. Dylan, Mylène en Shelley beginnen te lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *