Jessie heeft zorgen over het love is love evenement en Jordie besluit deze zorgen met hem te bespreken

Jessie heeft zorgen over het love is love evenement en Jordie besluit deze zorgen met hem te bespreken

Jessie maakt zich zorgen om het Love is Love evenement dat morgen plaatsvindt en hij bespreekt deze met Mariska. Hij geeft aan dat ze überhaupt geen vierhonderd mensen kwijt kunnen op het terrein. Jessie ziet Merel bellen en hij vraagt aan Mariska wat Merel aan het doen is. Mariska geeft aan dat ze aan het bellen is over het huren van een podium en wat het kost. Jessie geeft aan dat er al twaalfhonderd euro extra in het evenement is gestoken en dat er volgens hem niet nog eens een podium van honderd euro neergezet kan worden. Mariska is het met Jessie eens. Ze bespreken hun zorgen verder. Jordie merkt op dat Jessie kritiek heeft op zijn evenement en hij neemt Alexandra even apart. Als er iets is dat hem niet helemaal zint, dan gaat hij eerst naar iedereen toe en zorgt hij ervoor dat er meerdere mensen mee worden aangestoken vertelt Jordie aan Alexandra. Zijn visie is niet de goede visie altijd hè? zegt Jordie. Alexandra is het met Jordie eens en ze besluiten het met Jessie te bespreken. Jessie legt verder uit aan Jordie dat het niet gaat gebeuren dat er straks minder omzet is en extra kosten gemaakt worden. Misschien kan je ook een keer kijken naar een gezellig evenement in plaats van continu het geld gebeuren antwoordt Jordie. Alexandra loopt vervolgens weg uit het gesprek en Jordie en Jessie bespreken verder het evenement. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *