De bewoners hebben discussie over het podium van het love is love evenement

De bewoners hebben discussie over het podium van het love is love evenement

Merel en Jordie willen het podium voor het evenement die morgen plaatsvindt verplaatsen naar een andere plek op het terrein. Niet alle bewoners vinden dit een goed idee. Mariska vertelt aan Gerrit, dat als het verplaatst gaat worden niet alle bewoners zullen meehelpen. Gerrit geeft aan dat het veel werk is om het podium te verplaatsen. Jessie laat weten dat hij niet wil dat er kosten aan verbonden worden met de verplaatsing. Voor drie, vierhonderd euro heb ik wel een podium geregeld reageert Merel. Jessie geeft aan dat het podium niet zo makkelijk verplaatst kan worden omdat ze niet de geschikte materialen in huis hebben voor de klus. Dan moeten we een podium huren reageert Merel. Jessie lijkt dit niet leuk te vinden en Merel merkt dit en loopt boos weg. Alexandra geeft aan dat het verplaatsen maar om drie, vierhonderd euro gaat maar Jessie weet zeker dat het meer geld gaat kosten. Wat een gezeik mompelt Merel. Zal er een oplossing komen voor het podium?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *