Hiske en Merel zijn het niet eens met gemaakte keuzes rondom het podium

Hiske en Merel zijn het niet eens met gemaakte keuzes rondom het podium

Hiske en Merel zijn druk in gesprek. Ze zijn het er niet mee eens dat uiteindelijk het podium niet wordt verplaatst. Dit slaat toch helemaal nergens op vraagt Hiske. Merel geeft haar groot gelijk. Ik dacht dat Jordie wel zijn eigen mening had zegt ze. En vindt dat Jordie voet bij stuk had moeten houden. De dames zijn van mening dat Jordie de kerk dan maar moet afblazen maar Jordie gaat dit echter niet doen. Lekker gedaan, Jes. Toppertje zegt Merel dan. Het moet altijd gaan zoals Jessie het wil reageert Hiske. Merel geeft aan dat ze niet meer achter het evenement staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *