Gerrit, Merel en Jessie hebben discussie over de besluitvorming rondom het podium

Gerrit, Merel en Jessie hebben discussie over de besluitvorming rondom het podium

Waar het eerder op de dag leek alsof alles rondom het podium was besloten, is afgelopen avond weer anders. Merel heeft een podium gehuurd, waardoor het Utopiaanse podium niet meer verplaatst hoeft te worden. Als Gerrit vraagt hoe duur het podium is geworden laat Jessie weten dat deze 365 euro kost. Er ontstaat vervolgens een discussie over de besluitvorming. Gerrit vindt het raar hoe het besluit tot stand is gekomen. Als Merel er tegenin gaat, verheft Gerrit zijn stem. Je lult poep zegt hij en loopt vervolgens weg. Jessie doet even later een duit in het zakje. Je moet niet vergeten dat jullie hebben lopen blunderen benadrukt hij. Merel en Jessie kibbelen nog even door. Misschien moet je de hele organisatie overnemen eindigt Merel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *