Is er voldoende friet voor het love is love evenement?

Is er voldoende friet voor het love is love evenement?

De friet voor het love is love evenement is afgelopen avond binnengekomen in Utopia 2. Er is zeventig kilogram binnengekomen, Jens heeft het geteld. Dat is niet veel hè? vraagt Mylène. Ze hebben nog wel wat liggen maar dat is niet al teveel. Bij het andere feest is er tachtig kilo aan friet besteld geeft Hiske aan. Volgens Mylène was er tijdens de markt ruim driehonderd kilo besteld en was dat bijna uitverkocht. Volgens Hiske is er wel nog vrij veel over, in één van de vriezers zouden nog ongeveer twintig zakken moeten liggen. Jens laat weten dat je dan uitkomt op ongeveer honderddertig kilo aan friet. Zullen ze genoeg friet hebben voor het evenement?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *