Hiske kan er niet meer tegen, iedereen loopt met alle winden mee

Hiske kan er niet meer tegen, iedereen loopt met alle winden mee

De bewoners hebben gisteren een discussie gehad over de plaats van het podium. Als Merel vandaag bij Hiske achter de computer gaat zitten, gaat het al snel over de discussie. Hiske laat weten dat ze zich er gisteren niet mee heeft bemoeit dit omdat ze vindt dat veel bewoners met iedereen meepraat. Waar is je eigen karakter en wie ben jij? zegt Hiske over discussie. Beken kleur, maar ga niet met alle winden meelopen. Ik kan daar niet meer tegen hier benadrukt ze. Merel lijkt het helemaal met Hiske eens te zijn. Het gesprek gaat vervolgens verder over Jordie. Hij kreeg gisteren veel kritiek over zich heen, waardoor hij uiteindelijk beslist lijkt te hebben dat het podium verplaatst wordt. Merel vertelt Hiske dat Jordie bij zijn eigen mening had moeten blijven en voet bij stuk had moeten houden. Daar is Hiske het mee eens. Zullen de twee Jordie er nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *