Shelley en Andrea liggen lang in bed terwijl de rest voorbereidingen treft voor het love is love evenement

Shelley en Andrea liggen lang in bed terwijl de rest voorbereidingen treft voor het love is love evenement

De meeste bewoners zijn vandaag vroeg wakker. Vandaag vindt namelijk het Love is Love festival plaats, georganiseerd door Jordie. Een groot deel van de bewoners is bezig met de voorbereiding van dit evenement maar niet iedereen. Gerrit, Merel en Jessie lijken het vervelend te vinden dat Andrea en Shelley veel te lang in bed blijven liggen. Ze vermoeden dat ze gister veel te laat naar bed zijn gegaan en vinden dat ze niet zo lang in bed horen te liggen. Gerrit besluit daarom om te gaan draaien achter de dj-set en hij speelt luid de muziek af. Het werkt, want Andrea en Shelley worden wakker. Jordie is ondertussen al druk aan het werk met het Love is Love evenement. Zal alles op tijd afkomen voor het festival?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *