Jordie krijgt een grote verrassing, hij kan zijn ogen niet geloven

Jordie krijgt een grote verrassing, hij kan zijn ogen niet geloven

Jordie is nietsvermoedend de voorbereidingen aan het treffen voor het evenement Love is Love. Hij heeft niet door dat zijn familie door de poort komt. Jordie zou nog een familiebezoek krijgen, maar hij wist niet precies wanneer. Hij had al helemaal niet verwacht dat ze vandaag langs zouden komen. De familie wordt hartelijk ontvangen door Franny en Merel. Franny loopt meteen naar de silo om tegen Jordie te zeggen dat hij naar buiten moet komen. Jordie loopt nieuwsgierig naar buiten. Als hij zijn familie ziet, rent hij huilend van blijdschap op ze af. De familieleden knuffelen Jordie en hij begeleidt ze naar de silo. Ze eten wat en praten bij met de andere bewoners. De dag van Jordie lijkt nu al niet meer stuk te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *