Jordie geniet van zijn bezoek en er zijn frustraties, niet iedereen helpt mee aan het love is love evenement

Jordie geniet van zijn bezoek en er zijn frustraties, niet iedereen helpt mee aan het love is love evenement

Jordie is erg blij wanneer hij zijn familie vandaag in Utopia 2 ziet. Hij vertelt hen vol trots over het Love is Love festival en hij geeft ze een rondleiding. Een paar andere bewoners staan ondertussen vol verwondering te kijken naar de enorme roze kerk die is opgeblazen. Er wordt nog steeds hard gewerkt aan het festival. Zo zijn Merel, Gerrit en Dylan aan het overleggen met de elektronicus wat handig is voor het licht en geluid en maakt Mylène de rode loper gereed. Toch is niet iedereen hard aan het werk, volgens Merel doet Jessie niks en ze vraagt zich af waarom hij niet even komt helpen. Alexandra, Mariska en Franny klagen over Shelley en Andrea die niet meehelpen. Wat later neemt Jordie afscheid van zijn familie. Zijn familie wenst hem veel succes en plezier op het festival en Jordie begint te huilen van blijdschap. Mama, ik hou van jou schreeuwt Jordie wanneer zijn familie de poort uitloopt. Hij besluit het bezoek even te laten bezinken voordat hij weer hard aan het werk gaat. Zullen de bewoners die niet hard werken uiteindelijk toch meehelpen met het festival?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *