Mylène gaat er creatief op los, Jens krijgt een make-over

Mylène gaat er creatief op los, Jens krijgt een make-over

Mylène heeft als droom visagiste te worden. Vandaag kan ze gaan oefenen op haar mede bewoner en vriend Jens. Ze heeft alles klaargelegd en de make-over kan beginnen. Ze gebruikt als oogschaduw de kleuren blauw en roze. Jens moet tussendoor hard lachen. Waarom moet je zo lachen vraagt Mylène. Je bent gewoon lekker serieus bezig. Dat vind ik leuk antwoordt Jens. Oké zegt Mylène en ze geeft hem een kus. De laatste finishing touch wordt aangebracht en Jens is omgetoverd tot een vrouw. Hoe vind je het Jens? vraagt Mylène terwijl hij in de spiegel kijkt. Ja, het staat mij fantastisch, toch reageert Jens. Ja antwoordt Mylène trots. Hoe zal de rest van de avond verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *