Oud bewoners Laura en Charlotte arriveren in Utopia 2

Oud bewoners Laura en Charlotte arriveren in Utopia 2

Twee oud bewoners van Utopia 1, Laura en Charlotte, komen de poort binnen. Een tijd geleden kondigden ze bij de bewoners met een video aan dat ze op bezoek komen bij het Love is Love festival. In Utopia één zijn de twee dames verliefd op elkaar geworden en later heeft Laura Charlotte ten huwelijk gevraagd tijdens een bezoek aan de mini samenleving. Charlotte riep toen volmondig ja. Inmiddels zijn de twee dames getrouwd en nog steeds erg gelukkig samen. Het stel wordt met open armen ontvangen door de huidige groep en ze krijgen een rondleiding over het nieuwe terrein. De bewoners zijn erg benieuwd naar hun Utopia ervaring.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *