Jordie en Gerrit hebben een discussie net voor de start van het love is love evenement

Jordie en Gerrit hebben een discussie net voor de start van het love is love evenement

Dragqueen Lady Galore is inmiddels binnen en Alexandra neemt snel een foto met haar voordat ze aan de slag gaat bij de merchandisekraam. Eenmaal in de silo aangekomen vangt ze een discussie op tussen Jordie en Gerrit. Gerrit weet blijkbaar niet dat hij bij de merchandisekraam aan de slag moet, ondanks dat er een grote lijst ophangt. Hier is Jordie nogal geïrriteerd over. Als je enige interesse hebt in het evenement kijk je daar naar zegt hij als hij wegloopt. Gerrit pikt deze opmerking niet en loopt hem achterna. Jordie wil dat Gerrit zich aan de takenlijst houdt. Er is nu nog steeds geen merchandisekraam die is ingericht zegt hij nijdig. Ik vind het gewoon niet fair wat je zegt maakt Gerrit duidelijk en verlaat vervolgens de discussie. Zal de rest van de avond wel vlekkeloos verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *