Het love is love evenement is van start gegaan!

Het love is love evenement is van start gegaan!

Jordie heeft weken naar deze avond toegeleefd. Hij heeft flink uitgepakt voor zijn evenement. Er staat een enorme regenboog bij de poort, een roze kerk op het grasveld en overal waar je kijkt is het versierd. Oud Utopia 1 bewoners Charlotte en Laura zijn er ook en dragqueens Lady Galore en Stella Prima verzorgen vanavond een “drag performance”. Ook zijn er ook optredens van Trinxx, DJ Raphaella Brown en verzorgt Shelley een dansoptreden. Hoe gaat de rest van de avond verlopen? En zal deze succesvol uitpakken voor de groep? We komen er vast en zeker op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *