Hiske heeft zich dood geïrriteerd aan het begin van het love is love evenement

Hiske heeft zich dood geïrriteerd aan het begin van het love is love evenement

Afgelopen avond was het Love is Love festival. Hiske, Jordie en Merel zijn nog enkele zaken in de silo aan het bespreken. Ik heb geen stem meer over merkt Hiske op. Merel laat weten dat zij haar stem ook kwijt is. Hiske denkt ook dat het niet goed is om de trouwerijen voort te zetten. Heel eerlijk, ik heb echt dood geïrriteerd in het begin gaat Hiske verder. En legt uit dat verschillende dingen in de kerk nog niet klaar waren en dat ze niet op tijd klaar was voor de munten en zelfs niet om even te eten. Waarom kan niemand hier zijn verantwoordelijkheid nemen, His? vraagt Merel. Jordie zegt dat hij Gerrit en Alexandra op hun verantwoordelijkheid gewezen heeft maar dat zij er niets mee deden. Het is tijd voor Jordie en Merel om weer verder te gaan, want de volgende artiesten gaan het podium op. Hoe zal het feest verder verlopen? Dat lees je zo terug in een nieuw nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *