Een aggregaat zorgt voor problemen tijdens het love is love evenement

Een aggregaat zorgt voor problemen tijdens het love is love evenement

Het Love is Love feest is nagenoeg vlekkeloos verlopen. Er is alleen één klein probleempje, de aggregaat werkt niet helemaal zoals het hoort. Als die aggregaat uitvalt, dan valt alles uit legt Mylène uit. Wat later komt Jessie erbij. Die aggregaat is niet helemaal goed door gelust of zo legt hij uit. En vertelt verder tegen Brandon dat hij bij het podium gekke geluiden hoorde. Er zitten drie hoofdgroepen op, maar ze zitten allemaal op dezelfde zegt hij. Zullen er nog meer problemen ontstaan in dit laatste uur?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *