Een aantal reacties na de stemronde van april

Een aantal reacties na de stemronde van april

Jeroen, Jessie, Rob en René zijn de genomineerden. De stemronde was spannend, de publieksstem gaf zelfs de doorslag voor Jessie waardoor hij ook bij de genomineerden kwam. In dit bericht lees je een aantal reacties terug van net na deze stemronde.

Na de stemronde zochten Jessie, Billy en Boyd elkaar op. Ook Rob, René en Jeroen gingen het gesprek met elkaar aan. René heeft ook f*cking tactisch gestemd zegt Billy boos tegen Jessie. En laat weten dat ze erg baalt dat Jessie nu nog op de bank zit. Jessie uit zijn emoties minder en lijkt kalm bij de situatie. Rob zegt wat verderop tegen Jeroen dat hij dit al zag aankomen. Volgens Jeroen is het in Utopia niet mogelijk om te vernieuwen. We gaan de nieuwe structuur ook niet meer doen voegt hij eraan toe. Rob is het hier mee eens maar René denkt totaal anders over de situatie. Het interesseert me allemaal niet voegt hij eraan toe.

Ook Cemal en Kevin zoeken elkaar op. Kevin is heel verrassend uit de hoek gekomen en heeft drie stemmen aan Cemal gegeven. Op de vide legt hij zijn mede bewoner uit waarom hij dit gedaan heeft. Cemal reageert rustig maar vindt Kevin zijn argument dat hij niet genoeg door pakt niet helemaal juist. De spanning in de loods is dus nog altijd voelbaar. Wat vond jij van deze stemronde? Ben je het eens met de uitslag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 63    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Mar at 13:36

  Nou ik hoop dat jessie er uit vliegt en dan gaat boyd ook gauw
  Allleen billie zal het niet zo fijn vinden want dat is ze haar n…… kwijt

 2. annelies at 13:23

  laten wij hopen dat drie die utopia manipuleren (jessie, boyd en billy) snel nar huis gaan, misschien komt iedereen weer een beetje bij elkaar en houd het gestook tussen de andere op

 3. maria at 13:18

  ik hoop ook een van de 2 boyt of jessy doen verder ook niets meer laten veel andere doen.
  dan kom er vast een leukere utopia .saamhorigheid daar draait utopia toch om

 4. sybil at 13:02

  Hoop dat jessy of boyt naar huis gaat hun tijd zit er op maar ook Rob speelt niet eerlijk daar moet hij iets aan doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *