Merel en Hiske praten over het love is love evenement, wat mede bewoners hebben verzaakt

Merel en Hiske praten over het love is love evenement, wat mede bewoners hebben verzaakt

Afgelopen avond hebben de bewoners het evenement Love is Love georganiseerd. Als Hiske en Merel op deze nieuwe dag in de silo staan, lijken de twee kritiek te hebben over het evenement. Merel vindt dat er best wel wat mede bewoners verzaakt hebben. Daar is Hiske het mee eens. Gerrit heeft bijna niet bij de merchandise gestaan zegt ze. Shelley niet bij de cupcakes. Voordat ze ging dansen heeft ze geen reet uitgevoerd. Die kleine bar stond gewoon geen personeel achter voegt ze eraan toe. Jessie loopt de silo binnen en hij laat weten dat hij het idee had dat Shelley sowieso niet van plan was om te werken. De drie praten nog even verder over het evenement. Zullen de bewoners het evenement vandaag evalueren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *